onsdag 24 juni 2009

Stolt prinsessa sitter i stolen!

Vi har länge velat och velat om hur vi ska göra med Claras Bilbarnstol. Helst ska man ju vara 4 år fyllda innan man byter till en enklare variant. Men sen hittade vi en Britax som var från 3 år, men som hon i butiken sa att egentligen är alla från 4 år. Med tanke på att nacken inte är helt färdigväxt utan fortfarande lite mjuk, ja, ni förstår. Men Clara är ju nu över 3 1/2 år och vi testade mycket noggrant nere i affären och dom sa att hon sitter bra i den och den ger ett väldigt bra skydd. Så det blev en sådan! Och om vi hade en stolt tjej med oss hem? Jajamensan, mer än lovligt.

Men ahh, det är så jobbigt att vänta..."pappa, är du aldrig färdig snart" hördes gång på gång medans pappsen passade på att städa bilen innan stolen skulle in.

Så jobbigt att vänta....

Men när man väntat riktigt länge, helt plötsligt sätter pappa in stolen och som ni ser, nöjdast i stan...och var så hela dagen ut....Stora tjejen!

Sitter som en smäck!!! Överlycklig är bara förnamnet

Nu vill hon hela tiden åka bil, tyckte vi kunde åka till farmor och farfar igår kväll när hon skulle sova. Jag sa att det är lite sent nu. "Men jag vill sitta i min nya STOL". Nä alla "finter" biter inte på mamma, iallafall inte när klockan är läggdaxs....sötis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar