måndag 8 juni 2009

Allt såg bra ut idag....

Idag var vi uppe tidigt, hade besök på Barn med kontroll för Wilma. Micke ledig och Clara dagisledigt så hela familjen var med på besöket. Allt var bra, och hon hade ökat bra i vikt. Skönt, alltid en press man känner varje dag att hon måste öka, krävs mycket krafter nu inför operationen. Clara var jätteduktig och följde noggrant undersökningen. När dom tog EKG på Wilmis så sågman på Clara att det där var konstigt, ska dom där sladdarna verkligen sitta där på lillasyster, så då sa hon till mig:

-Mamma, Wilma ska följa med hem igen va? hon får inte vara kvar här!

-Ja, självklart ska hon det lilla älskling, sa jag.

Svårt för henne att förstå, det har ju vart så mycket med lill tösen, att man förstår om hon blir orolig. Lillasyster är ju det bästa hon har. Wilma blev jättetrött, och när ultraljudet gjordes var hon ledsen, en gick över lite när mamma började sjunga...ingen kommentar, hon kanske snarare blev chockad...hihi

När besöket var färdigt åkte hela familia till Lotsutkiken och åt varsin god macka och kaffe. Clara åt dammsugare och drack Festis. Wilma somnade i bilstolen, trött efter allt som hon i stort sett varje vecka går igenom nu. Sen åkte vi och köpte nappar till Wilmis och en present till Clara. Vi brukar alltid ge Clara något när hon varit med på läkarbesöken för att hon är så duktig och det liksom inte är några problem. Så hon fick en liten kyckling som piper när man har den i handen. Jättenöjd!

Väl hemma somnade Wilma efter sin middag, och vi andra gick ner i källaren och kollade på Pippi Långstrump. Alla trötta och sega, och vädret sög, bara regn och regn....Det var mysigt och Clara var nöjd medatt päronen kollade på film med henne. Nu är Clara och Pappa på Elins studentfest. Mamma och Wilma stannade hemma. Wilma fortfarande förkyld, och tycker det är lite jobbigt på stora kalas. Kan liksom inte komma till ro, utan är orolig hela tiden. Så vi har mys hemma lilltösen och Mamma!

Nu ska vi äta gröt....

Tjingeling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar