onsdag 6 maj 2009

Nu ska här hoppas.....

Vi hade tänkt inhandla något roligt till barnen, eller Wilmis är väl lite för liten än, men vi frågade Clara vad hon helst skulle vilja ha nu till sommaren om hon fick välja en stor badpool eller en studsmatta. Vi fick till svar att en badpool hade hon ju redan. Hon har en som hon fick förra sommaren som inte är så stor men räcker gott och väl. Så med glittrande ögon ville hon ha en studsmatta. Så det fick hon! Och hon har väldigt roligt med den, och vi vuxna också :), nästan för roligt!!

Men herregud vilket ekipage, allt i en låda...hallå varför inte färdigmonterad liksom. Men å andra sidan, då hade vi behövt hyra en lastbil för att hämta den, typ.....Så med en karl som inte rör sigspeciellt mycke, fick verkligen visa vad han går för med armkrafter....haha

En början iallafall, men å pappa är du aldirg färdig tycker Clara....

Än så länge har det gått bra, men de blir värre.....

Ju fler fjädrar vi fick dit, desto svårare blev det att få armkrafterna att räcka till....då pappsen försökte dra mattan till fjädrarna, under tiden fick jag stå och vänta med att haka i dom....å herrejösses vilken väntan....ta i lite nu, ett, två, tre.......Japp, bara 40 st kvar nu, ungefär...kom igen!

"Men får jag hoppa snart eller, jag orkar inte vänta mer nu" Tålamodet var jobbigt för lilltjejan, kom igen pappa, jag vill hoppa nu!

ÄNTLIGEN.....studsmattan på plats!. Kära grannarna kom in och var med på Invigningen!  Nu hoppas det och studsas det som aldrig förr på gatan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar