torsdag 14 maj 2009

Clara feberfri:) men....

Inatt har Cara varit feberfri, och så även nu på morgonen. Nu hoppas vi verkligen...peppar peppar...att det håller i sig. Men nu är det lill tjejan som har lite feber och ja, mycke bajs med det. Det luktar ägg och är så blää, äckligt. Men hoppas att hon också är på bättringsvägen, vi orkar nämligen inte mer här hemma nu. Vill ut träffa folk, shoppa, gå långa promenade....Men det kommer väl så småningom....hoppas hoppas......

Nu är dom så söta båda två. Clara ligger i sin sackosäck framför tv'n, Wilma ligger i sin babysitter och försöker få syrran att prata och leka med henne, men två ögon sitter som fastklistrade mot barnprogrammen. Och väntan är stor på DORA. Sigge bus vad har du lärt min dotter, Fåret Shaun är liksom droppen, och nu Dora... "Säg Hello", you'r Welcome" ahh........hjälp.....Fast får väl medge att hon är rätt söt DORA!, men det svider.....haha.

Nu ska det ätas välling, och Clara lever på sin saftsoppa...Inga stora barn här inte, men väl så smarta som sin mamma....TJINGELING!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar