onsdag 13 maj 2009

Elaka hostan!

Clara har fortfarande feber, dock inte så hög nu. Men dessvärre med hostan. Även lill tjejan har lyckats dra till sig den. Båda två hostar så mycket och man vill hjälpa så mycket men den är liksom här för att stanna känns det som. Wilma hosta så hon kräks, massa slem, så idag fick vi hostmedicin hos farbror doktorn. Claras hosta är mer torrhosta och man känner hur ont det gör i hela kroppen när hon får sina attacker. Men vi testar ännu en hostmedicin och hoppas på det bästa!

Annars lever vi på....Läkaren hade pratat med Lund men dom hade inte hunnit börja med Wilmas operationsplanering än, vart mycket där nere i Lund nu, många sjuka barn......:( Men som tur var så hade hennes syresättning ökat lite igen, skönt och man kunde pusta ut lite. Ny kontroll nästa vecka igen.

Nu ska jag fixa lunch, men det blir väl bara jag som äter, dom små är inte så matintresserade för tillfället, Mycke dricka och yoggi går det åt här hemma, det äter iallafall Clara. Wilma älskar sin gröt, får hon något annat så tittar hon på mig och tycker liksom att "hallå, jag vill ha gröt, bara gröt!" Okej, mamma fixar, absolut.......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar