tisdag 7 juli 2009

Natten har varit lugn...

Wilma har sovit bra inatt, och hon behöver all vila hon kan få. Ändå emellan stunderna visar hon personalen vem som bestämmer och vilken sprudlande energi hon har...hon imponerar bra mycket på dom...och det gör en annan stolt också. Vår lilla kämpe.... Vi har också sovi bra här inatt, somnade ovaggade om man säger så. Mycket spänning som släppte och en rejäl dos sömn var vad vi behövde. Idag känns det hyfsat bra, men man lever lite disträ och ibland kommer allt och flyger över en som man gått igenom de senaste dagarna. Tror inte allt släpper förräns man är hemma och vardagen börjar som på nytt igen...Lika bra att intala sig själv att det är då allt kanske kommer över en på riktigt. Men det tar vi då...nu är det en dag i taget och all uppmärksamhet på lilla Wilmis....Det är trygghet hon behöver nu och det ska hon få allt av...Idag fick hon komma upp i famnen på oss. Micke fick hålla henne, kändes bäst så eftersom det var han som lämnade henne vid operationsbordet.

När hon låg där i pappas trygga famn, öppnade hon sina fina små blå och vi fick för ett ögonblick riktig kontakt med henne, beklagade sig lite och somnade sedan om igen....underbart ögonblick som stannar kvar i tankarna...

Kanske lite svårt för er läsare att se hennes hudfärg, men den är som på ett friskt litet barn...inte blå eller blek...bara så fin....underbara fina lilla Wilma!!!

I eftermiddag ska dom plocka bort dränageslangarna och artärnålarna, och så skönt att hon blir fri från dom...stora framsteg, och det är det man gläds åt hela tiden, små framsteg som blir så stora... Sen blir vi nerflyttade till avdelningen, ska bli så skönt och där kan man få all tid man behöver med henne, bara ha henne i sin trygga famn, och ge henne värme och känslan att vi finns hos henne hela tiden. Lämnar henne inte en sekund, finns där när hon än behöver....Stöttar och visar vårt medlidande, och snart, snart är hon på benen igen, fast hade hon fått bestämma så hade hon kört gåvagn nu i hundraåttionknyck....men nu är det lugn och vila som väntar idag med iallafall....Vi grejar det här tillsammans lilla älskling, Vi fixar det här, håller ihop...och om några dagar åker vi hem! TILLSAMMANS HELA FAMILJEN!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar