lördag 4 juli 2009

Inskrivningen och undersökningarna gick bra!

Upp vid sju idag, fast vi sov till tjugo över...var vi trötta sen igår eller, jajamensan! Först ut var röntgen, gick hyfsat bra. Bara så trpkigt att ligga still jö', vill inte....Men vi var tre som hjälptes åt så några hyfsade bilder blev det. Sen var det inskrivning på avd. Och där flöt det på riktigt ordentligt. Brukar ju ta en sådär 8 timmar innan man träffat alla och undersökningarna gjorda. Men vi tog dom alla i ett nafs. Pratade med Läkaren som skall operera och det kändes helt okej. En lugn och sansad äldre man som hela tiden visade glada miner och förklarade i minsta detalj hur dom kommer gå till väga och lite om tiden efter operationen. Visst det är jobbigt vissa stunder för det är många tankar i omlopp, men samtidigt, det här måste ju fixas och Wilma har alla förutsättningar för att det ska gå bra. Men det ska vara lite jobbigt också, det är ju ändå en rätt tuff operation, och det kommer ta på hennes krafter, inget att säga om. Bara hålla tummarna!!!!

Sen efter mötet med doktorn var det möte med narkos. Gick också bra och Wilma visade sin bästa sida....lilla älskade barn, var hitta du all energi....skönt att se! Hon charmar dom här nere, och inte så lite. Uppe på avdelningen idag visade hon sin akrobatiska sida. Hon satt halvliggande i vagnen och la upp ena foten på huvudet och kliade sig ett tag, framför expeditionen. Så hon hade publik vill jag lova!! Åh, vi skrattade ikapp, men hon bara fortsatte klia sig...Toktjeja! Blodprovstagningen gick galant den med, bara tråkigt sitta still... men Det hade emlats på händer och fötter så chansen för att de skulle lyckas hitta ett blodkärl var högt! Och det funkade på första handen...skönt....tyckte mamma och pappa som deckar som två fulla höns när dom ser nålar och blod....Men det gick bra som sagt och efter det var det Ekg...."fy så tråkigt, ta mig härifrån" försökte hon nog få fram. Och det tog tid, det gjorde det...Men allt måste ju göras, bara är så! Trötta och hungriga lämnade vi sjukhuset vid klockan halv tolv....Så skönt att allt gick så smidigt!

Eftermiddagen ägnade vi åt att slappa och försöka hitta luft som går att andas, så hög luftfuktighet...vill ha åska och regn....

Tog nu i kväll en tripp in till city och gick i saluhallen. Vi hittade nybakad fullkornsbaguette med flingsalt och lite fröer, blir smaskens sen framför tv. Även lite annat gott bröd som får avnjutas till frukosten imorgon. Wilma har sovit en stund nu. Sen blir det en flaska välling och sova sängen igen....och mamma å pappa me'!

Och till prinsessan säger vi: Natti natti Sov gottigotti...vi älskar dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar