söndag 5 juli 2009

Kvällspromenad med svalkande dryck....

När Wilma sovit sin kvällstupplur igår så packade vi ihop lite och begav oss på en liten promenad ner till stan. Satte oss på en uteservering och beställde in varsinn öl. Vet itne när jag drack öl senast men det var ett antal månader, år sen.... Men svalkade friskt och Wilma satt så snällt i sin vagn och lekte med sina leksaker och pratade.

Det var något svalare ute så hon tyckte nog det var rätt behagligt, precis som vi. Runt nio tiden gick vi hemåt igen. Passade på att ta lite kort på allt gammalt och fint här nere. Lund bjuder på ett historiskt intryck och alla hus, jag menar ALLA är jättegamla och pryder hela staden. Vi bor i smeten av universitetet kan man säga. Alla parker är ljuvigt gröna och smyckade med såväl runor som fina fontäner som omringar byggnaderna.

Lunds Akademiska....Jättefint!

Vet inte vad byggnaden heter, men märk väl all murgröna som omger huset, tanken är nog att hela huset ska fyllas med murgrönan...så häftigt och ser lite mystiskt ut på något sätt. Kanske spökhus? Många andra hus som vi såg har man också försökt att få murgrönan att omge det. Kanske en INNE grej här i Lund! vad vet jag.....

Innan vi närmade oss Ronald igen gick vi förbi den här dammen, och ni kan ju gissa vilken den enda anledningen till att vi inte badade här var för?

Precis....rätt svarat FÖR ATT VI GLÖMT BADKLÄDERNA HEMMA......ATTANS!!!....Eller inte.....blääääää så vidrigt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar