tisdag 7 juli 2009

Clara...vad vi saknar dig!!

Ringde till Farmor och farfar idag där Clara nu befinner sig. Micke sa till sin mamma att hon skulle berätta för Clara att Wilma hade lagat sitt hjärta nu.

Då säger Clara till Farmor:

-Är inte Wilma sönder längre? då vill jag åka till dom!

Nä, älskling...Wilma är inte sönder längre, lillasyster är lagad...Din lillasyster saknar dig med sannorlikhet jättemycke...och vi också..

Vill ha dig här nere snart, vart många dagar nu utan vår lilla prinsessa...jobbigt för mamma och pappa. Men vi hoppas du kommer ner på Onsdag...det håller vi alla tummarna för!!!

Det är så fantastiskt, Hon är tre och ett halvt år, När jag har försökt förklara för henne hemma hur det skulle bli när Wilma skulle ner till Lund, så har det känts som om hon inte riktigt förstått vad vi menat. Men det är så uppenbart, dom kanske inte visar det, men dom spar i sina tankar vad som sägs...Blir så imponerad av henne...Treoch ett halvt år och så himla medveten. Hon har inte sagt något om att hon vill komma ner hit nu innan operationen, men hon visste att så fort allt var över så hade vi ju lovat att hon skulle få komma. Så liten, men så otroligt med på vad som gäller....Du är fantastisk...Mamma och pappa kan vara såååå lyckligt lottade och stolta över sina två små älsklingar....Ni är allt för oss....ALLT!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar