tisdag 10 februari 2009

"Underbar" morgon! INTE!

Jag hade varit duktig och ställt klockan på 06.45 idag, Clara ska vara på dagis vid 8.30 för att hinna med att dels vakna och sedan kunna sitta i lugn och ro vid frukostbordet med Clara och äta frukost. Kändes därför så bra igår när vi la oss för jag kände att det skulle bli så lyckat liksom. Micke skulle upp vid 04.45 för han skulle med flyget till Sthlm. Skulle på Säljledarchefs möte och kommer hem imorgon. Så det var en mindre att behöva klä på på morgonen...haha. Nä, men det är alltid lite bökigare att hinna med allt när man har 2 småttingar. MEN VAD HÄNDE!

VAKNADE 07.55!! Åh, varför kan inget bli bra någongång...grr.. In med bröstet i munnen på lilltjejan, samtidigt väcka Clara och få henne att ta på sig kläderna. Ut med bröstet och in med tutten...så jättebra lilltjejan kanske lugn tills vi kommer hem! Ut till frukost bordet och sleva i Clara Yoggi, "snälla älskling, vi tar mackan i bilen idag" FUNKADE KANON! Inser efter ett tag att "shit" vad dovt ljus vi har i lamporna. Vågar inte kolla varningslampan på frysen, snälla inte röd...snällaaaa....NEJ!!!!. Jaha, nu gör jag? Ringer Micael, varför kan man ju undra när han står vilsen på Arlanda liksom,  han kunde ju göra mycket. Mitt PUCKO! Men vem hinner bry sig, på med ytterkläderna, ahh, vi måste ju borsta tänderna, så in med borsten i munnen och borsta alla dagisbarnen, ja tänderna heter så, föratt göra det lite roligare! Och det behövdes ju verkligen idag...lite roligare! Kanon, jättebra mamma, förstår vad dom menar när dom säger att dagens barn är så stressede...HÄR ÄR JAG...DEN SKYLDIGE!!Kasta allt på mig bara, jajamensan. När vi sen sitter i bilen frågar Clara om det är utedag idag på dagis. Nä, säger jag det är imorgon. Bra tyckte hon för hon hatar att vara ute av någon anledning. Vad bra tänkte jag, något positivt som jag kunde ge mitt barn denna morgon. Gissa vad som händer på dagis då?

Fröken kommer fram när vi går in och säger:

- Du behöver inte klä av dig Clara, vi ska ha utedag idag istället!

Tack, tack, och så fick mamma ta allt det, hon som inte hade rö... full, Hon grät bara en liten stund. Sen frågade hon mig:

-När kommer pappa hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar