fredag 30 oktober 2009

Höstmarknad hos Pippi!

Imorgon åker vi till Astrid Lindgrens Värld och ska strosa runt på Höstmarknaden och hälsa på Pippi och Emil. Vi och fam. Olin. känns så mysigt och Clara bara väntar på att få träffa Pippi igen, och se hennes stora hus. När vi var där sist så hade dom inte byggt färdigt det nya Villeville kulla. 

Hur dagen kommer se ut är ju som alla vet en gåta med oss tillsammans. Man vet aldrig vad som händer, vad som ska ske eller om vi ens kommer dit....Men lika spännande varje gång. jag skrev det till Eva att det spelar ju ingen roll om det är två personer där eller 200, det blir ju ändå bara kaos när vi är i farten...haha. Men det är vardag, och vi har slutat sätta gränser, dom sätter sig självt. Smidigt!

Så nu är det till att göra picknickkorgen och packa ner nödvändiga ting. Och här sitter jag. Så lika bra att lyfta häcka och komma till skott:)

Tänker bara se när Rabih lämnar IDOL, för han ska ut ikväll. Jag fixar inte en vecka till, det finns så många som är så mycket bättre än honom, och det kan jag ju inte vara ensam om att tycka...eller?

Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar