lördag 24 oktober 2009

Fredagsmys väntar.....

Idag blev det faktiskt lite sovmorgon...ja, tänka sig, ända till halv nio. Clara var dock uppe och kollade på barnprogram, hon gick upp med pappsen. Men jag och Wilma fick sova till det lite. Tack kära 1 års vällingen, det var det som behövdes för att lilla hjärtat skulle kunna få sova någorlunda bra. Vaknar bara till och gnyr lite men somnar sedan om igen. Det är skönt för oss alla att kunna få lite sammanhängande sömn.

Efter frukost åkte vi till Öppna förskolan, och Clara fick måla, pyssla och leka. Wilma lekte också, fast i hennes värld kallar vi det att röja...men hon hade så roligt och skrattade och bara njöt av att få utnyttja all plats som finns att röra sig på. Sångstunden blev avslutning på lekandet och två små nöjda tjejer satt och lyssnade och varvade ner. Mysigt!

Sen åkte vi bort till nya köpcentret. Och där var det folkstorming vill jag lova. Hysteriska människor som virvlade runt och en å annan som tappade tålamodet vid kassakön....Själva gled vi bara runt utanför affärerna. Och jag måste säga, det var som vilket köpcenter som helst. och det tråkiga är att det är typ en butik som vi inte redan hade här i stan som har öppnat...dom andra var bara dubletter. Lite trist! Men man kommer väl åka dit och göra sin inköp ändå, alltid skönt med allt på samma ställe. Men jag gillar att gå i själva stan, det är mysigt på sitt sätt. Sen gick vi in till pappsen på jobbet, och Clara fick välja en film...i detta tråkiga höstrusk. Idag blev det Tingeling...och jag måste säga, hon är allt söt "tingeling, tingeling..."

Kvällen fredagsmys blev tacos...Sen la vi Wilma för kvällen och vi andra intog soffan och kollade på idol, med varsin skål glass och kolasås till...mums. Clara fick sen sin godnattsaga och sen myste vi båda med henne i sängen en stund. Och när vi pussade henne våda två samtidigt så sa hon "Va ni trängs, aj pappa din puss gjorde ont" Fast jag vet att hon njöt och tyckte det var super mysigt att oss där. För sen fick vi ligga på varsin arm och hon höll om oss....Lycka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar