onsdag 27 januari 2010

NYA HUSET, och nu är det vårt!

Äntligen kom dagen vi längtat så länge efter. Vi mötte upp säljaren, byggledaren, kvalitetsansvarig och så besiktningsmannen vid huset och så började den sista delen av hela bygget. Besiktningen! Den gick superbra, endast ett litet fel på en golvskiva som behöver bytas. Men ska fixas till så fort som möjligt. Wilma sprang runt på dom stora ytorna och var mer än lovligt nöjd. Och vi också, när vi fick NYCLARNA i handen.....ÄNTLIGEN! Äntligen är det vårt och bara vi som har tillgång till det. En obeskrivlig känsla:) Känns fortfarande så konstigt. Konstigt att man liksom har ett hus till. Vi sitter här hemma nu, men vi har ett annat hus som bara är nån mil bort....konstigt, men ändå så fantastiskt spännande.

Efteråt h'mtade vi Clara på dagis, åkte hem och fikade lite. Meningen var att vi alla skulle åkt dit sen och skålat i lite saft, hela familjen...haha. men då vi bestämde oss för att åka in till stan och fixa lite grejer som vi tänkt inhandla så drog det ut påtiden och vi åkte hem direkt efteråt. Så vi får ta det imorgon....Eller vilken dag vi villl.....tjihoo:)

Vi fixade rullgardiner till barnens rum och vårt sovrum, beställde ett nytt köksbord som höll på att ta knäcken på mig. Insåg verkligen idag att jag har riktigt kämpig beslutångerst. Vi skulle välja mellan svart och vitt, och helt plötsligt får jag typ panikångerst av att jag inte kan välja. Så Micke valde och jag bara höll med....eller nästan iallafall. Vi var överrens om att vi gjort rätt val, och det är det viktiga. Utebelysning fixade vi också, kommer bli finfint, och huset komma glänsa i mörkret:)

Nu väntar vi bara på att flyttlasset ska gå. Under veckan nu kommer det att sättas fondtapeter och förhoppningsvis kommer utebelysningen upp under helgen. Och sen ska vi ta farväl av vårt lilla "gröna"...lite nsyft snyft är det. Men vi kommer få det så bra, så bra i vårt fina NYA HUS!

Säljaren överlämnade en Champagnflaska och önskade oss lycka till. Och jajamensan, vi är mer än lyckliga nu!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar