torsdag 11 juni 2015

Operationen gick bra!

Orkar inte skriva något längre just nu, vi är Ledsna å trötta och det hade inte gjort något om lite starkare krafter infunnit sig.
Det är en stor operation Wilma varit med om där dom fått öppna hennes bröstkorg för att ta sig in till hjärtat  för er som inte riktigt förstår hur omfattande det här är.
Operationen gick bra, och hon kom till Biva (barnintensiven) vid 14 tiden igår. Blev borttagen ur  respiratorn vid 20.00.
När vi kom in till henne sa vi att vi älskade henne och höll hennes hand. Då tittade hon upp och blinkade. Men hennes kropp är påverkad av så mycket mediciner (morfin osv) att hon kanske kunde höra våra röster men inte mer än så.....
Älskade lilla barn...jag skulle bara vilja ta allt ifrån dig, det här är inte rättvist!!!
Jag hatar det!
Att se sitt barn ligga i en säng med tre sköterskor ständigt övervakad men slangar hit å dit å infarter å ALLT, det får inte vara så. Vi vill ha vår Wilma tillbaka NU.....

Vi hoppas att hon ska vakna upp mer nu under dagen, men som förälder känner vi nu stor rädsla och under de kommande  dagarna kan så mycket hända. Vi tar timme för timme...d
Känslorna inom mig just nu är många....jag har sovit så dåligt inatt, legat och väntat på att dom nästan ska ringa från BIVA. Men natten har varit lugn, hon sover forfarande.
Micke har sovit bra, det är trots allt bra att någon får lite sömn så får man ta sina vilopauser efter det.

Nu har vi ätit frukost och jag känner mig väldigt nära till gråt idag, det är tufft att föröka hantera dessa situationer när man som förälder är så maktlös!!!!
Allt vi vill just nu är att få ta upp henne och krama henne...men det lär nog dröja någon dag till, tills dess håller vi varsin hand och pussar henne lätt på pannan.

Clara, vi saknar dig så obeskrivligt mycket!!
Du är vår hjälte, du är så duktig älskling! Snart syns vi, mamma och pappa älskar dig till månen och tillbaka!
Miss you.

Va rädda om er, ta vara på all tid ni har tillsammans...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar