tisdag 9 juni 2015

Inskrivning på barnhjärtcentrum

Allt har gått bra idag, vi tog oss upp till avdelningen och började dagen med röntgen. Superduktig som hon är vår lilla tjej så gick det super precis som alla andra undersökningar idag. Vi har pratat med kirurg och narkos och vi känner oss trygga i vilka händer vi lämnar över henne imorgon... Men det är tufft, riktig ångest och oron över vad som kommer hända är som tusen nålar som tränger längre och längre in. Älskade lilla barn....

Men att vi har en tjej med oss som inte lägger sig ner och tvärvägrar inför varje moment som måste göras inför operationen gör allt lite lättare, hon bara finner sig. Det får trugas ibland men på nått vis vet hon att det spelar ingen roll....hon är hur eller hur tvungen att göra det.
Och emellan alla samtal och allt annat idag så har hon fått sin mamma och pappa att skratta över alla tokigheter hon gör. Helt plötsligt när vi satt och väntade på ultraljudet så börjadehon leka Zombie genom hela korridoren på avdelningen, både jag och micke låg dubbelvikta... Folk trodde väl vi gett henne något, haha. Den med apan som letade bananer var inte dålig den heller, haha. Allt finns på film så det blir en glädje att visa henne om några år.
 Och hon har tjatat om kroppkakor hela dan, hon älskar kroppkakor!!! Men finns det kroppkakor i Skaune? Nä, det gör det inte...kanske dax att börja producera det här, kommer man från Kalmar och heter Wilma måste det finnas :) Hallå klart ni måste äta kroppkakor i skåne!
Det är tur hon har världens bästa farmor som lovat att ta med sig det till henne när dom kommer ner :) någon kommer vara väldigt populär om några dagar! 😀

Vi saknar vår Clara så otroligt mycket och vill bara hämta henne, en lillasyster bara väntar på att storasyster ska komma ner till henne och kramas och finnas där. Vi känner en sån trygghet för dig nu, och det vet vi att du också känner .
Men snart, snart är du här älskling. Och då är vi alla tillsammans igen.

Nu sover lilla sessan och imorgon börjar allvaret...en del av livets längsta timmar infinner sig, oro, rädsla och spänning kommer följa oss många timmar framåt och så den där hemska ovissheten, den är grym......
Kirurgen berättade  att dem inte kommer stänga av hennes hjärta under tiden och där lättade jag lite lite....det har vart en stor rädsla hos mig....men skönt att det inte kommer göras. Sedan beräknar han att det kommer ta i stort sett hela dagen att göra ingreppet.
Det är många många timmar.....usch...finns inga ord...

Tack för ert stöd alla runt omkring....det är så värdefullt och värmer våra hjärtan!
Ta hand om er för nu ska vi ta hand om oss här och ladda i den mån det går inför morgondagen....

Godnatt 💕


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar