måndag 6 december 2010

But Burger King is the shit!

Clara hade ännu en dansuppvisning i lördags på Nordic Clubs 10 el 15 års gala...komme inte ihåg hur många år det var...men jag vet att det satt minst 150 personer vid borden som var publik och såg sin kväll inledas med att se våra små duktiga dansare göra entre...Så duktiga och modiga...ja det kom ännu en tår, för dom visar verkligen att dom älskar dansen och tycker det är så roligt. Stolt mamma IGEN!

Men när uppträdandet var slut fick vi lämna festen. Och eftersom pappsen kom direkt från jobbet så bestämde vi oss för att testa Burger King. det gör vi aldrig mer......fy hun...så äckligt det var där inne. det var typ inget ffolk där men varenda bors var fullt med brickor fulla med skräp och mat. Golvet liknade mer en matavfallskompost.....bläää, jag ryser bara jag tänker på det. Alltså man kan ta att det blir skitigt på golvet med tanke på vädret liksom, det är helt okej. Men att det ligger matrester på golvet, de e inte okej! Men hungriga som vi var så beställde vi varsin meny och satte oss längst ner vid lekhörnan. Då säger Clara "mamma, jag vill inte sitta på denna salladen, kan du ta bort den!" Ni förstår ju....detta är inte något man åker tillbaka till....tacka vet ja Mc donalds....där är det rent, oftast väldigt fräscht och inga gamla brickor med mat som upptar alla bord. Där ser man iallafall folk på golvet, som JOBBAR! På BK var dom bakom disken, och ingen visade sig i matsalen. När vi skulle åka hem kom det ut två killar och började tömma borden....då hade vi suttit där i 20  minuter....vill inte veta hur länge det sett ut som svinstian!

Mcdonalds Vs Burger King Forever 1-0!!

Och förresten så gillar inte de flesta barn sallad och hamburgerdressing på barnburgarna.....DE VET IALLAFALL Mc Donalds!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar